Home » Szobáink és szolgáltatásaink

Szobáink és szolgáltatásaink

Szobáink

Kényelmes és barátságos két ágyas szobáink a bisztró és a kávéház feletti első emeleten lettek kialakítva. Minden szobánkban praktikusan berendezett vizes blokk (wc, zuhanyfülke és mosdó) szolgálja vendégeink kényelmét. Szobáinkat főleg az aktív kikapcsolódásra vágyok figyelmébe ajánljuk továbbá, azoknak a romantikusoknak akik szeretik  az olasz, francia kisvárosok miliőjét idéző gasztró-kult utca bohém kávéházi hangulatát.

Szobáink nem pótágyazhatóak.
Szobáink nem dohányzóak.
Állatokat nem áll módunkban fogadni.
Szobáinkban tv, hűtő és légkondicionálás nincs.

 

Gyermekkel érkező vendégeink figyelmébe

Családi szobánk kettő vagy annál több gyermekkel érkező vendégeink számára ajánljuk, mivel sztenderd két ágyas szobánkat még egy 2 ágyas hálószoba egészíti ki.

Vendégeink ingyenesen használhatják WIFI és beköltözés előtt vagy kiköltözés után csomagmegőrző szolgáltatásunk.

Francia reggeli ajánlatunk (croissant, vaj, méz, lekvár, kenyér, sajt,  felvágott, primőr zöldség, kávé vagy tea, narancs juice, prosecco locale) 9-10.30 h várja kedves vendégeinket. Szoba ár a reggelit nem tartalmazza előzetes bejelentkezéssel vehető igénybe.

 

Borkóstolási lehetőség

Mivel üzletünk eredeti fő profilja a válogatott minőségi lokális bor értékesítés így természetesen lehetőség nyílik vendégeink számára a kiemelkedő Füred környéki borászatok és kis családi pincék borainak megismerésére.

A házban két vendéglátóhely is működik így folyamatos étel-ital szervizt biztosítunk vendégeink számára.

 

Autóval érkező vendégeink figyelmét felhívjuk, hogy az üzlet előtti parkoló az év minden napjában fizető.

Parkolási lehetőségek:

  • szálláshelytől kb 500 méterre található ingyenes parkolóban lehetséges,
  • a szomszédos Anna Garnd Hotel fizető parkolójában,
  • a Blaha Lujza utcában a parkolási lehetőség megszűnt.

Nyári időszakban péntek és szombat 19 órától sétáló utcává válik, emiatt az autós behajtás a Blaha utcába ebben az időszakban nem lehetséges. A Szállást autóval megközelíteni ilyenkor a Zsigmond utca felől lehetséges.